søndag 3. februar 2013

Drømmehelg

Tre klassikere og en ny. Ingrediensene Skittentinden, Buren, Bak Olsen og Trollholtindan gjorde den første februarhelga komplett.

Trollholtindan. Hege, Kenneth, Thomas, Per, Pål

Det er ikke lett å slippe unna trengselen når værgudene byr opp til en helg som dette. Vi var heldig og fikk satt dagens første spor fra alle topper.
Skittentinden har fått ligge stille for massene, inn til nå. Fredag fikk vi et nær uberørt fjell for oss selv, i årets desidert fineste pudder.


Hege i nystrøket pudder fra Skittentinden
Jørn har funnet linja
Lørdag var vi heldigvis tidlig på Buren, og selv om den hadde hatt besøk dagen før, hadde dette populære fjellet masse å by på. Vi rakk opp og ned før værgudene snørte helt igjen, og foran de om lag 40 (!) som kom i kø bak. Har aldri sett en slik trengsel på Buren før.
Steinar, Kjetil, Trym og Pål før de andre

Tidlig nede gir flerfoldig bonus. Noe av denne ble tatt ut i Bak Olsen. Et fantastisk byanlegg, bygd av dugnadshender. Her var det Anna og Sige sin tur til å teste nye yttergrenser.

"Prøvde å græbbe"

Myk og fin

Søndag var det regissert for stortrengsel i høyden, med sol fra skyfri himmel og lite plagsom vind. Vår tur gikk til et fjell som vi med stor sikkerthet viste vi ville få for oss selv. Bonusen for å velge ei skyggefull og nordvendt rute opp, var en Trollholttind i superslag. Komplett vindstille på toppen, panorama 360 grader til alt det vakre som finnes - og kaldt, tørt og trygt pudder hele veien hjem.

Finfine kulisser i Malangen

Ut av skyggen - Hege og Per inn i sola

In to the sea


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar