fredag 20. juni 2014

Perfekt for fuktige dager

For en sykkeljunkie er været om dagen trøstesløst. Når det blir så fuktig som nå, gjelder det å ha is i magen. Kjøre forsiktig, og ligge unna de mest sårbare områdene. Tromsøya er er bra alternativ på slike dager.


Sjekk bare 40 kjappe sekunder fra ettermidagens stimoro på Tromsøya.
Snur film ved å trykke her.

Fra Straumsbukta er oppfordringen fra lokalbefolkningen ikke til å ta feil av: La sesongen stå på vent til det tørker opp. Det bør være lett å følge en så klar oppfordring. Ingen av oss er tjent med å komme på kant med lokale grunneiere; vi har alt å tjene på å spille på parti med dem - og vi må alle lett innrømme at når vi blir mange på stien, blir sporene fort stygge. Og gjørmehullene dype. Da er skaden fort uopprettelig.
Vurder derfor gjerne noe annet, om Grønlibruna står på timeplanen denne helga.

Det samme gjelder store deler av fastlandet.


På slike dager er Tromsøya et godt alternativ. Den er virkelig et eldorado for en som er sulteforet på stilek. På Tromsøya finnes stier i alle varianter: små, store, teknisk krevende, bratte, slake. Det er lett å finne noe for enhver smak.
Også her bør vi ligge unna de mest slitte og utsatte stiene når regnet bøtter ned som nå. Likevel er det så mye å ta av, at det er lett å finne noe for enhver smak.


1 kommentar: