lørdag 8. februar 2014

Lunt i høyden

Det er snadder å finne ferdig oppvarmet husrom når man er og leker seg i Kvaløya-høyden.Kvitfjellet Skilag er typisk for det beste i floraen av idretts- og bygdelag rundt Tromsø. Idrettslaget innerst i Sørfjorden trekker ikke bare en lang og flott skiløype med egen tråkkemaskin; midt i runden har de sin egen hytte stående på Sandhaugen. Et herlig krypinn - åpen for alle. Dessuten perfekt plassert for sola.
Alt bygd og vedlikeholdt av bygdefolkets dugnadsånd.


Dette er en skjult vinterperle, som fortjener besøk fra mange flere enn bygdefolket. Fra parkeringen ved Kattfjord skole brukte jeg en knapp time på sykkel opp i dag. Litt på kryss og tvers, i og ved siden av den flotte skiløypa. En rolig skitur tar vel omtrent samme tid.

Det blåste småfriskt i høyden i dag. Ei hytte som var ferdig oppvarmet av to gjester før meg, passet derfor fint. Bedre sted å nyte matpakka skal du lete etter.
For en nyfrelst fatbiker var det perfekte lekeforhold: jevnt hardt over det hele, gjorde at det var mulig å sitte på sykkelen hele veien opp - og gasse skikkelig på hjem.

Vil du lese mer om Kvitfjellet skilag og hytta deres, kan du klikke her. skisporet.no og idrettslagets egen facebookside kan du følge med når løypa tråkkes.


Fantastisk lys og ypperlige lekeforhold i høydenIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar